At izi it izine karışmış dedikleri bu olsa gerek.

Read Time:1 Minute, 48 Second

Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, referandum öncesi MHP’lilere ‘bozkurt’ işareti yaparak selam yolladı.fb_img_1487679208858

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısında referandum sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yıldırım konuşmasında, “Pensilvanya’daki fitne yuvasından ‘hayır’ talimatı çıkıyor” ifadelerini kullandı. Yıldırım, referandum öncesi MHP’lilere ‘bozkurt’ işareti yaparak selam yolladı.

CHP’nin ‘hayır’ kampanyası için Şili’de Pinochet’nin yenildiği referandumda ‘hayır’ kampanyasını yürüten Ferrada’yı Türkiye’ye getirdiğini hatırlatan Yıldırım, “Buradan açık bir şekilde Sayın Kılıçdaroğlu’na sana sesleniyorum. Kılıçdaroğlu bir ilham peşinde… Nerede bulmuş bu ilhamı, Şili’de. Adamlar bir film yapmış, CHP de ondan medet ummuş. Uzun yıllar seçkin takıldınız ama hani değişiyordunuz? Şili’ye kadar uzanacağınıza Şile’ye gitseydiniz” dedi.

Binali Yıldırım’ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

DEAŞ bölge için ne kadar büyük bir tehditse, Asya, Avrupa ve ABD için de aynı şekilde tehdittir. Adı ne olursa olsun tüm terör örgütlerinin hedefi insandır. Barış içinde yaşayabileceğimiz bir başka dünya yok. Irkçılık, ayrımcılık hastalığına kapılmadan, huzur için elimizi biraz daha taşın altına koymalıyız.

Sandıkları önce biz dolduracağız. Almanya’da o gün on binlerce Türkiye sevdalısı, binlerce demokrasi gönüllüsü tek yürek oldu, ‘evet, evet, evet’ dedi. Önceden memleketi kapsayan bir cümle kurarken Edirne’den Kars’a kadar derdik. Şimdi değişti, Almanya’dan Kars’a kadar oldu. Almanya söz verdi.

Sözde demokrasi değil, etkili temsil için evet. 15 Temmuz’da 248 şehidimizin kanına giren hain darbeci teröristler, bir daha cesaret bulmasın diye evet. Siz bakmayın, ‘hayır’ türküsüyle milletin içini karartan felaket tellallarına. Ya hu bu referanduma evet deyince ülke bölünecek olsa önce Kandil koşa koşa evet der. Böyle fırsat gelmiş ayaklarına teperler mi?

FETÖ ‘hayır’ kampanyası yapıyor. Pensilvanya’daki fitne yuvasından ‘hayır’ talimatı çıkıyor. 2017’ye çok hızlı girdik. 2016 yılında yaşadığımız acı tecrübeleri unutmadan, ders çıkararak yolumuza devam ediyoruz.

Türkiye’nin ulusal güvenliği ve çıkarları için terör örgütlerinin hepsiyle mücadelemiz devam edecek. Bab’da şehrin tamamı kontrol altına alındı, şimdi temizlik harekâtı yapılıyor. Bu yüzden şehirde güvenliğin tam olarak sağlanması bir miktar daha zaman alacak.

Devleti FETÖ denen illetten temizleme konusunda da aralıksız çalışıyoruz. FETÖ elebaşına gelince… ABD’li yetkililerle görüşmelerimiz devam ediyor. Yeni yönetimin daha anlayışlı ve duyarlı olacağını görüyoruz. FETÖ gelecek, hesap verecek dedi.

BAHÇELİ DE RABİA İŞARETİ YAPMIŞTI fb_img_1487679199308

Hatırlanacağı üzerine AKP MHP koalisyonu ndan sonra daha önce de MHP lideri Devlet Bahçeli Rabia işareti ile AKP kitlesini selamlamıştı.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Yorumunuz için teşekkür ediyoruz en kısa zamanda size cevap verilecektir selamlar .

%d blogcu bunu beğendi: